Cherchez à borg?

Borg Star Trek Wikipedia.
De Borg opereren als een groot geheel, waarbinnen de individuele Borg geen eigen wil of persoonlijkheid meer hebben. Alle Borg zijn onderling verbonden en denken hetzelfde. Een Borg kan zijn kennis doorgeven aan anderen, waardoor ze zich razendsnel kunnen aanpassen aan iedere situatie.
lening
Borg Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Borg of met Borg in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Borg inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Borg en verwijzingen daarnaartoe.
partybus
Borg opstal Wikipedia.
De eigenaar van de borg verbond zijn persoonlijke rechten aan zijn zakelijke recht op de borg. Werd de borg verkocht dan werden de oorspronkelijk persoonlijke rechten mee verkocht. De bezitter van de borg ontwikkelde zich zo van herenboer tot jonker.
optimized google
borg WikiWoordenboek.
iemand die garant staat voor een eventueel te betalen bedrag, de borgsteller. Hij was bereid als borg op te treden. borgsom, borgtocht, waarborgsom, cautie, onderpand. Als je het huurhuis weer in de originele staat aflevert krijg je de borg terug.
optimized
borg Nederlands woordenboek Woorden.org.
iemand die belooft dat hij of zij voor je betaalt als je dat zelf niet kunt en bedrag dat je eerst moet betalen en later weer terugkrijgt Hoe spel je borg? borg spel je B O R G Wat is een ander woord voor borg?

Contactez nous